Miért válaszd a Hormonjóga terápiát?

  • Dinah Rodrigues módszere hatékony, tudományos kutatási eredményekkel alátámasztott,
  • 30 éve világszerte ismert és elismert, mellékhatásmentes megoldás.
  • Segít a hormonrendszer újraindításában, a hormonszintek harmonizálásában.
  • a HJT segíti az egészséget, növeli a rugalmasságot, erősíti az izmokat, ízületeket, méregteleníti a szervezetet, javítja az anyagcserét, az emésztést és az immunitást.
  • Világszerte több százezren gyógyultak meg segítségével.
  • Bárki számra megtanulható.
Te miben szeretnél segítséget?

 

Összegyűjtöttünk egy csokorral azokból a visszajelzésekből, amiket Tőletek kaptunk, fogadjátok szeretettel:

Pajzsmirigy alulműködés
“Szia! Köszönöm szépen jól vagyok! Ma is csináltam a jógát! Képzeld el a pajzsmirigyem teljesen helyre jött! Hihetetlen de így van! Sokaknak ajánlottalak, remélem minél előbb megkeresnek!!!” (Tanítványom természetgyógyász. Rendszeresen ellenőrizte biorezonancia gépével a hormonértékeit, évek óta alulműködő pajzsmirigye nagyon hamar teljesen rendbe jött a HJT napi szintű gyakorlásával.)

Hőhullámok, éjszakai izzadás, kipirulás
“Még egyszer köszönöm Neked a csodálatos HJT kurzust. Képzeld az éjszakai izzadás már a hétvégi kurzus után elmaradt, ami hihetetlen volt számomra!!! Heti négy alkalommal tudom gyakorolni a sorozatot, s még mindig ugyanúgy élvezem és igyekszem a lehető legpontosabban csinálni. Azóta nem izzadok, és nem pirulok ki… ” (54 éves)
“Kedves Ildikó! Azóta is rendszeresen csinálom a hormonjógát hetente 3-6 alkalommal. A változókori tüneteim nagyon hamar megszűntek és most újra elkezdtem menstruálni is. Hálásan köszönöm, hogy megtanítottad nekem!” (Kriszta (50), 2 hónap gyakorlás után)

“Megtanultam Ildinél, egy hónapja gyakorlom 6 nap/hét és a hőhullámaim erősen ritkultak, nem is emlékszem mikor volt utoljára. Nagyon zavaró volt, napi többször, akár kétóránként! Tanuljátok meg, más tünetre is csodás gyógyír, energetizál, nálam az életkedv is kezd visszatérni.” Éva (48)

Petefészekciszták
„Kedves Ildi! Annyira örülök! Most jövök a nőgyógyászatról: 4 hete 2 db petefészekcisztát mutatott az ultrahang nálam, egyik 2,5 cm, másik 3,5 cm volt. Azóta minden nap csináltam a HJT gyakolratsort, és képzeld teljesen eltűntek! 🙂” Saci (47)

Migrén
„Kedves Ildi, egy gyors visszajelzést szeretnék adni, hátha többeknek is segít. Nekem már nagyon hosszú ideje havonta egyszer olyan erős migrénem volt, hogy alig bírtam létezni. Hánytam, és nagyon rosszul voltam. Ilyenkor a munka is nagyon nehezen ment. Épp azon gondolkodtam, hogy lemondom a mai Hormonjógát, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy eljövök, lássuk mi lesz. És képzeld, már a harmadik gyakorlatnál teljesen megszűnt a fájdalom, és úgy végigtornásztam a jógát, hogy nem fájt a fejem, és most is olyan jó. Annyira örülök!!! Köszönöm szépen!”

PCOS – AMH-szintek rendeződése
“Kedves Ildikó! December óta csinálom a hormonjógát rendszeresen (heti 4-5 alkalom) PCOS miatt. Kiderült, hogy az előtte, novemberben mért 10 feletti AMH szintem mintegy 6 hónap alatt a már normál referencia-tartományba tartozó 6,99 ng/Ml-re csökkent! Az életvitelemben más változás nemigen volt; a diétát és a mozgást hasonlóan végzem, mint előtte (sőt, talán kicsit kevesebb odafigyeléssel…), a stressz viszont a jóga óta érezhetően csökkent, az elfogadás pedig nőtt az életemben. Nagyon hálás vagyok, köszönöm, hogy olyan türelmesen és lelkiismeretesen megtanítottad a jógát nekem is!”

Babavárás
„Szia Ildi, szeretném én is megosztani a történetünket. Három éven keresztül próbálkoztunk a férjemmel, hogy kisbabánk szülessen, egyszer össze is jött, de hamarosan elvetéltem. Ekkor azt mondták, hogy nekünk csak a mesterséges megtermékenyítés lehetséges. Éppen el akartuk kezdeni a kezelést, amikor az interneten olvastam a Dinah Rodrigues-féle Hormonjóga terápiáról. Jelentkeztem is gyorsan a következő tanfolyamra. Nagyon szerettem a gyakorlóórákat és mellette egyedül is szorgalmasan gyakoroltam. 3 hónap múlva, januárban kiderült, hogy babát várunk. Minden nagyon jól ment a terhesség idején, és szeptemberben szép és egészséges kisfiunk született. Mindenkinek nagyon ajánlom a Hormonjógát! Legyen szép napod! N.”

 

További történetek:
https://hormonjoga.com/sikertortenetek

 

Hogyan tudod megtanulni?: https://hormonjoga.com/mit-lehet-tudni-a-hjt-kurzusokrol/

Milyen esetben segít még, mit lehet még tudni a Hormonjógáról?? https://hormonjoga.com/