Sikertörténetek

 

Pajzsmirigy alulműködés

✨ Képzeljétek, egy kedves tanítványom két hét gyakorlás után írta a következőket:

“Szia! Köszönöm szépen jól vagyok! Ma is csináltam a jógát! Képzeld el a pajzsmirigyem teljesen helyrejött! Hihetetlen de így van! Sokaknak ajánlottalak, remélem minél előbb megkeresnek!!!”
✨ Vannak nők, akik a gyakorlás megkezdése után azonnal megtapasztalják a HJT áldásos hatását (ragyogó bőr, a menstruáció rendszeres visszatérése, az álmatlanság vége, menopauza tüneteinek enyhülése, hőhullámok elmaradása, stb…), többeknél a panaszok nagy részének mélyreható javulása 1-3 hónap rendszeres gyakorlás után várható, de olyan is előfordul, hogy akár 4-6 hónap is szükséges. A kitartó munka meghozza áldásos hatását.

 

✨ Pajzsmirigy alulműködésnél a tanítványaim körében ez a gyógyulás átlagon felüli gyorsaságúnak számít. Vannak, akik nagyon érzékenyek a Hormonjóga terápiára, és erősen hat rájuk a gyakorlatsor, hamar elérik a kívánt hatást. Ilyenkor is érdemes azonban a tornát tovább folytatni, hogy megakadályozzuk a visszaesést, fenntartsuk a megfelelő hormonszintünket, vitalitásunkat, egészségünket.

Babavárás
„Szia Ildi, szeretném én is megosztani a történetünket. Három éven keresztül próbálkoztunk a férjemmel, hogy kisbabánk szülessen, egyszer össze is jött, de hamarosan elvetéltem. Ekkor azt mondták, hogy nekünk csak a mesterséges megtermékenyítés lehetséges. Éppen el akartuk kezdeni a kezelést, amikor az interneten olvastam a Dinah Rodrigues-féle Hormonjóga terápiáról. Jelentkeztem is gyorsan a következő tanfolyamodra. Nagyon szerettem a gyakorlóórákat és mellette egyedül is szorgalmasan gyakoroltam otthon. 3 hónap múlva, januárban kiderült, hogy babát várok. Minden nagyon jól ment a terhesség idején, és szeptemberben szép és egészséges kisfiunk született. Mindenkinek nagyon ajánlom a Hormonjógát! Legyen szép napod! N.”
Hőhullámok, éjszakai izzadás, kipirulás
Hőhullámok, éjszakai izzadás, kipirulás – Dinah Rodrigues módszerével végleg megszüntethetők gyorsan és hatékonyan!!! Valódi hatás, tudományos kutatásokkal* igazolt eredmény!
Szeretettel ajánlom tanítványaim visszajelzéseit:

✨ “Még egyszer köszönöm Neked a csodálatos HJT kurzust. 🙂 Képzeld az éjszakai izzadás már a hétvégi kurzus után elmaradt, ami hihetetlen volt számomra!!! 🙂 🙂 🙂 Heti négy alkalommal tudom gyakorolni a sorozatot, s még mindig ugyanúgy élvezem és igyekszem a lehető legpontosabban csinálni. Azóta nem izzadok, és nem pirulok ki… ” (54 éves)

✨ Egy tanítványom, Kriszta, 50 évesen tanulta meg a HJT sorozatot, 2 hónap gyakorlás után a következő sorokat írta nekem: “Kedves Ildikó! Azóta is rendszeresen csinálom a hormonjógát hetente 3-6 alkalommal. A változókori tüneteim nagyon hamar megszűntek és most újra elkezdtem menstruálni is. Hálásan köszönöm, hogy megtanítottad nekem!”
✨ “Megtanultam Ildinél, egy hónapja gyakorlom 6 nap/hét és a hőhullámaim erősen ritkultak, nem is emlékszem mikor volt utoljára. Nagyon zavaró volt, napi többször, akár kétóránként! Tanuljátok meg, más tünetre is csodás gyógyír, energetizál, nálam az életkedv is kezd visszatérni.” Éva (48)
✨ “Most voltam nőgyógyászaton, és képzeld minden eredményem tökéletes! 7 hónapja végzem a HJT sorozatot, és erre nem is számítottam: 50 évesen visszajött a menstruációm is. Megkérdezte a nőgyógyászom, hogy mit csinálok, hogy így megfiatalodtam? Meséltem neki a Hormonjóga terápiáról, azt mondta, hogy nem ismeri, de bármit is csinálok, folytassam csak tovább, mert jó hatással van rám. Nagyon szépen köszönöm! 🙂
✨ “Éjszaka levert a víz, olyan forróság öntött el, hogy dobáltam le magamról a takarót, mindent. Párkapcsolati válságom volt, a menszeszem is elmaradt hónapokra, és nagyon durva hőhullámaim voltak, amikor elkezdtem a hormonjógát. Jó volt a torna, pár hét alatt elmúlt minden kellemetlen tünetem. 2 hónap múlva térdsérülés miatt abba kellett hagynom. Újra jöttek a hőhullámok, forróságérzet napi kétszer. Aztán végre megint elkezdhettem a hormonjógát, azóta minden reggel munka előtt ezzel indítom a napot. A menstruációm még visszajött pár hónapra, de aztán végleg elmaradt 49 évesen. A hőhullámok végleg elmúltak. Nagyon jól érzem magam a tornától, sokat fogytam. Most voltam nőgyógyásznál, a hormonértékeim nagyon jók. 2 éve csinálom, és nagyon szeretem csinálni. Ha néha-néha valami miatt kimarad, nagyon hiányzik. Ajánlom mindenkinek, kezdjétek el minél előbb!!!”

*DINAH RODRIGUES MÓDSZERE, A HORMONJÓGA TERÁPIA hatékony, tudományos kutatási eredményekkel alátámasztott módszer. (Átlagosan 254%-kal emelte meg a résztvevők lesüllyedt ösztrogénszintjét, és a változókori tüneteket a nők 100%-ánál megszűntette, vagy közel 0-ra csökkentette 4 hónap gyakorlás után. (USA, 1992.)).

 

Hőhullámok, éjszakai izadás

Kipróbáltam már annyi féle természetes készíményt, volt amelyik hatott egy rövid ideig, de aztán újra visszajött a szenvedés. Nagyon durva hőhullámok kínoztak, amikor elkezdtem a hormonjógát. Nem telt bele néhány hét, és elmúlt. Örökre. Nem hittem volna, hogy valaha találok olyan módszert, amivel tényleg elmúlik úgy, hogy hónapok múlva sem tér vissza… Szóval tényleg lehetséges teljesen megszabadulni a hőhullámoktól. Ne habozzatok, kezdjétek el minél előbb! Nem kamu! (Ani 47)

Éjszakai izzadás, menstruációs rosszullét megszűnése

💕 Kedvesek, épp ma kaptam visszajelzést egy nagyon kedves tanítványomtól, Edinától, küldöm sok szeretettel, hátha sokaknak ad reményt közületek is. 🥰

Kedves Ildikó, képzed nálam is van már több pozitív hatása is a jógának:
•   teljesen elmúltak az éjszakai izzadásaim, és
• sokkal kevésbé voltam rosszul a legutóbbi menstruációmnál, mint a jógázás előtti hónapokban/években.
Szóval köszi szépen, nagyon szuper, hogy csinálod Magyarországon, és így járhatunk hozzád Hormonjógára. 😊

 

Erős menstruáció rendeződése

Kaptam, megosztom Veletek, hátha reményt ad sokaknak közületek. 🌺

“Szia Ildi! Csak szeretnék egy rövid visszajelzést adni. Kb 6 hétig csináltam a jógát és addig 2 mensi esett bele. A második normális volt, teljesen közelített a mióma előtti állapothoz. Aztán lett az új munkahelyem, vele egy adag stressz, és más időbeosztás, és elmaradt a jóga. Ennek szépen az lett az eredménye, hogy valszeg minden értékem felborult, mert falási rohamoktól kezdve minden volt, vízvisszatartás, és olyan brutál mensi h 2 napig ki sem tudtam mozdulni. De erre szokták mondani, h saját kárán tanul az ember. Át kell értékelni a dolgot és abból a szempontból nézni a jógára mint egy egészségvédő idő, amit nem lehet megspórolni mert akkor ez lesz a vége. Egy szó mint száz szeretnék újra bérletet venni.”

Nagyon örültem, hogy a Hormonjóga ilyen gyorsan hatott és ilyen jól rendezte a fájdalmas és erős menstuációt. És tökéletesen igaza van a tanítványomnak, hogy folyamatosan kell csinálnunk, hogy meg tudjuk őrizni az egészségünket. Fontos ez az idő, amit rászánunk önmagunkra. Tudom, néha nagyon nehéz, de lehetséges. 🙂 S végül “mellékahtásként” annyi pozitív hozadéka van, hogy nehéz összeszámolni is: elkerülhető vele rengeteg időskori betegség, fiatalít, regenerál… stb. élő bizonyság erre maga Dinah Rodrigues, a módszer megalkotója, aki friss, fiatalos, s még most, 94 évesen is minden reggel hormonjógával kezdi a napot. 🙂

 

Rendszertelen menstruáció rendeződése

„Kedves Ildi, annyira örülök, rendeződött a rendszertelen menstruációm. Átlagosan kétnaponta vagy kicsit többször gyakorlom a Hormonjóga gyakorlatsort, s már negyedik hónapja pontosan a 28. napon jön meg. Nagyon jó ez a torna. Mióta csinálom, fel vagyok töltődve energiával, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna… 🙂 Köszönöm, hogy megtanulhattam!”

A petefészekciszták eltűnnek

Kedves Ildi! Annyira örülök! Most jövök a nőgyógyászatról: 4 hete 2 db petefészekcisztát mutatott az ultrahang nálam, egyik 2,5 cm, másik 3,5 cm volt. Azóta minden nap csináltam a HJT gyakolratsort, és képzeld teljesen eltűntek! 🙂 Saci

A Hormonjóga terápia rendszeres végzése eltűnteti a petefészekcisztákat természetesen, mellékhatások nélkül.

PCOS – AMH-szintek rendeződése
Kaptam, s megosztom Veletek is, hátha Nektek is ilyen széppé teszi a napotokat! 🥰
“Kedves Ildikó! December óta csinálom a hormonjógát rendszeresen (heti 4-5 alkalom) PCOS miatt. Kiderült, hogy az előtte, novemberben mért 10 feletti AMH szintem mintegy 6 hónap alatt a már normál referencia-tartományba tartozó 6,99 ng/Ml-re csökkent! Az életvitelemben más változás nemigen volt; a diétát és a mozgást hasonlóan végzem, mint előtte (sőt, talán kicsit kevesebb odafigyeléssel…), a stressz viszont a jóga óta érezhetően csökkent, az elfogadás pedig nőtt az életemben. Nagyon hálás vagyok, köszönöm, hogy olyan türelmesen és lelkiismeretesen megtanítottad a jógát nekem is!”
Olyan jó, hogy vagytok, megtanuljátok, és ilyen szorgalmasan csináljátok! Olyan boldoggá tesz ez engem is. 🥰 Köszönöm! 💕
Erős migrén megszűnt

Kedves Ildi, egy gyors visszajelzést szeretnék adni, hátha többeknek is segít. Nekem már nagyon hosszú ideje havonta egyszer olyan erős migrénem volt, hogy alig bírtam létezni. Hánytam, és nagyon rosszul voltam. Ilyenkor a munka is nagyon nehezen ment. Épp azon gondolkodtam, hogy lemondom a mai Hormonjógát, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy eljövök, lássuk mi lesz. És képzeld, már a harmadik gyakorlatnál teljesen megszünt a fájdalom, és úgy végigtornásztam a jógát, hogy végig nem fájt a fejem, és most is olyan jó. Annyira örülök!!! Köszönöm szépen! 🙂

 

A Hormonjóga terápia rendszeres végzése fiatalít

“Mióta napi szinten végzem a HJT gyakorlatsorozatot, sokkal fiatalabbnak érzem magam. Elmúltak apróbb fájdalmaim, amik már olyan régóta része voltak az életemnek, hogy azt hittem, hogy ezek már örökre velem maradnak. Az idő múlásának tudtam be, s elfogadtam őket. Nem tudtam, hogy a hormonrendszerem működésével vannak összefüggésben. Nagyon örülök neki, könnyűnek érzem magam nélkülük. 🙂 A bőröm is sokkal szebb lett, rugalmasabb, mostanában rendszeresen 15 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a hormonjógára…”.

A HJT rendszeres végzése fiatalít, mert regenerálja az összes szervünket. Hormonjaink irányítják (az idegrendszerrel együtt) a testünk összes funkcióját. Egyensúlyuk kulcsfontosságú a megfelelő egészség, edzettség, alak, életerő, mentális egészség és jóllét fenntartása szempontjából.

Módszere hatékonyságának élő bizonysága maga Dinah Rodrigues, a Hormonjóga megalkotója is, aki 94 éves, vidám, fiatalos, saját maga mutatja be a gyakorlatokat, és egyre több emberhez juttatja el a női egészségről és jóllétről szóló tanítását, amit életünk részévé tehetünk és életünk végéig gyakorolhatunk. Ő maga is minden reggel hormonjógával kezdi a napot.