Rólunk

De jó, hogy itt vagy! 🙂

Kudor-Borsos Ildikó vagyok, Hormonjóga terapeuta. Nőknek segítek hormonális egyensúlyhiány okozta problémák öngyógyításában egy Magyarországon még nem ismert, de világszerte ismert és elismert jógaterápiás módszerrel, a Hormonjóga terápiával.

Örülök, hogy rátaláltál a Hormonjógára! Még nem tudom, hogy miért vagy itt, de azt igen, hogy jó helyen jársz. 🙂

Végzettségemet a brazil Dinah Rodriguesnél, a Hormonjóga megalkotójánál és egyedüli oktatóképzőjénél szereztem Prágában.

Miután a Hormonjóga gyógyító, fiatalító, energiával feltöltő hatását magamon is megtapasztalhattam, úgy éreztem, hogy ezt szeretném megosztani Veletek is. Elhatároztam, hogy azon leszek, hogy minél többeteknek lehetővé tegyem, hogy megismerhessétek nőiségünk, egészségünk és jóllétünk megőrzésének, egyensúlyba hozásának, harmonikus megtartásának e fantasztikus módszerét.

Vallom, hogy egészségünkért mi tehetünk a legtöbbet, s az igazi, hosszútávú eredményeket akkor tudjuk elérni, ha segítünk a testünknek, lelkünknek, szellemünknek, hogy saját magát meggyógyítsa. Olyan csodálatosan lettünk megteremtve, hogy bennünk rejlik a gyógyulás lehetősége. Fontos azonban, hogy megismerjük testünk működését és figyeljünk jelzéseire, – mert mindig üzen nekünk – és úgy szeretgessük, hogy meggyógyuljon.

A csodálatos, sugárzó hölgy mellettem Dinah Rodrigues, a  Hormonjóga terápia megálmodója és megalkotója, módszere hatékonyságának élő bizonysága. 94 éves, és fenntartja magának a kizárólagos jogot az egész világon a Hormonjóga oktatók képzésére. Módszerét törvény védi.

Dinah Rodrigues utazik a világban, vidám, fiatalos, saját maga mutatja be a gyakorlatokat, és egyre több emberhez juttatja el a női egészségről és jóllétről szóló tanítását, amit életünk végéig gyakorolhatunk. Ö maga is minden reggel Hormonjógával kezdi a napot (férjével együtt, aki tavaly ünnepelte a 101. születésnapját). Jó egészségnek örvendenek – a hormonjóga nemcsak gyógyít, de fiatalít is. 🙂 Most fejezte be 4. módszerét, amivel szintén nagyon sok embernek tud majd segíteni.

Itt tudsz jelentkezni csoportos kurzusra: jelentkezem kurzusra

Ha gyakorlóórára szeretnél jelentkezni: jelentkezem Hormonjóga órára