Hogyan tudom megtanulni Dinah Rodrigues világhírű Hormonjóga gyakorlatsorát?

Mire van szükséged a jelentkezéshez?

◊ Semmilyen speciális követelmény nem szükséges a jelentkezéshez, csupán pozitív hozzáállás és elhatározás, hogy jobban szeretnéd érezni magad.

◊ A módszer elsajátításához nem kell semmit sem tudnod a jógáról. Ne aggódj, ha hosszú ideje nem mozogtál, ezt a gyakorlatsorozatot bármilyen alkatú, életkorú, edzettségű nők végezhetik, rendszeres gyakorlással hamarosan javulást fogsz érezni, bármilyen szintről is indultál.

◊ Kurzusok

◊ Jelentkezni itt tudsz: Jelentkezem kurzusra

 

A kurzus menete

◊ A képzésen lépésről lépésre megtanuljuk és begyakoroljuk a hormonjóga terápiás gyakorlatsort. A Dinah Rodrigues-féle hormonjóga egy dinamikus jóga alapú, intenzív légzéstechnikákkal és tibeti energia technikával ötvözött összetett gyakorlatsorozat, amelynek feladatai könnyen megtanulhatók és elvégezhetők.

◊ Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem kurzusra. Helyek korlátozott számban elérhetők, az oktatás kis létszámú csoportban történik.

A kurzus díja

◊ A jelentkezéskor kapott, kitöltött és visszaküldött hormonjóga-terápia adatlap segítségével előzetesen felmérjük minden nő egyéni egészségi állapotát, hogy kiszűrhessük a kontraindikációkat, ill. a tüneteket figyelembe véve, szükség esetén egyénre szabott módosításokkal fogjuk megtanulni a gyakorlatokat.

◊ A hormonjóga terápia részét képezik a nagyszerű stresszoldó gyakorlatok, amelyek rendszeres végzése segít a hormonjóga gyakorlatsorozat hatására megemelkedett kedvező hormonszint megtartásában. A képzésen átbeszéljük a hormonális működést támogató és gátló táplálkozási és életmódbeli tudnivalókat, hasznos tanácsokat is.

◊ A résztvevők megkapják a Hormonális jógaterápia gyakorlatsor és az antistressz gyakorlatok leírását tartalmazó oktatóanyagot az öngyógyításhoz. (A kiadott tananyag csak saját célra használható, nem sokszorosítható. Felvétel minden formáját tiltja a szerző.)

◊ A kurzus elvégzése után lehetőséged van részt venni a hormonjóga órákon, gyakorolni, elmélyíteni a tudásodat, részese lehetsz egy kedves emberekből álló közösségnek. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hasonló problémkkal küszködnek, mint Te. Átélheted a nem vagy egyedül érzését.
Ajánlott a gyakorlatsor pontos, alapos begyakorlása, így később bárhol vagy a világban (tengerparton, hegytetőn, erdei tisztáson…), a tanultak alapján egyedül végezheted a gyakorlatsort, csak te kellesz hozzá és egy párna.
A kurzus elvégzése nem ad felhatalmazást Hormonjóga oktatásra, a gyakolratsort csak öngyógyítás céljából végzeheted.

◊ A Hormonjóga terápia igazából nem csupán egy torna, hanem ÉLETMÓD, ami akkor igazán sikeres, ha rendszeresen tudjuk gyakorolni. A gyakorlati alkalmazás tapasztalatai szerint tanítványaim közül azok érték el vele azt a célt, ami miatt jelentkeztek Hormonjóga terápia kurzusra, akik a képzés után egyből elkezdték a sorozatot, alaposan begyakorolták, és sikerült életük részévé tenni.

◊ Ebben nagyon jól segítenek a Hormonjóga terápia órák, amelyek nagyon kedvező áron, már klasszikus jógabérlet árban is megvásárolhatók, és online, saját otthonod kényelméből gyakorolhatók.
Hormonjóga online órákra a képzés napján kedvezményesen lehet bérletet venni.

◊ A gyakorlatok végzése javasolt minden nap, de minimum 4 alkalommal hetente az elvárt eredmények elérése érdekében. Az sorozat gyakorlása kb. 30 percet vesz igénybe alkalmanként, ha már jól megtanultad a gyakorlatokat.

◊ Fontos a gyakorlatok pontos végrehajtása, ha kérdésed merül fel, hormonjóga órákon lehetőség van ezek megbeszélésére, a végrehajtás pontosítására, a gyakorlatok átismétlésére. A gyakorlóórák elérhetők online, így rendszeresen is együtt tornászhatunk.
A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Az órák Zoom alkalmazáson keresztül történnek.