Mit kapsz a kurzus elvégzésével?

Mit hoz a Hormonjóga terápia az életedbe? Mit kapsz a kurzus elvégzésével?

♦ Gyógyulást és megelőzést. Segít a testednek az öngyógyításban és a megújulásban, egészséget ad és életerőt. Egyre több kutatási eredmény* szól a HJT pozitív hatásairól, a hormonális egyensúlyról és a hormonhiány okozta tünetek enyhítéséről.

♦ Gyakorlási lehetőséget, amihez csak a testedre van szükséged. Miután elsajátítottad a gyakorlatokat, egész életedben gyakorolhatod bárhol is jársz, csak egy jógamatracnyi helyre van szükséged hozzá és egy párnára.

♦ Kapsz egy módszert öngyógyításra**, amelyet saját időbeosztásban, saját otthonodban használhatsz. Kísérletezhetsz azzal, hogy hogyan hat Rád a gyakorlás. Az általános szabály az, hogy minél gyakrabban csinálod, annál jobb eredményt tudsz elérni. De beállíthatod a saját gyakoriságot is, a saját problémáid, tüneteid, gyógyulás iránti igényed és a rendelkezésedre álló időd alapján.

♦ A tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz rész venni a hormonjóga gyakorló órákon, ahol megismerkedhetsz, rendszeresen találkozhatsz, együtt gyakorolhatsz hasonló problémákkal küszködő kedves emberekkel, része lehetsz egy elfogadó, élő közösségnek.

♦ Lehetőséget kapsz a gyakorlásra a jóga előzetes ismerete nélkül. Ennek a módszernek a megtanulásához nem kell semmit sem tudnod a jógáról. Ne aggódj, ha hosszú ideje nem mozogtál, ezt a gyakorlatsorozatot bármilyen alkatú, életkorú, edzettségű nők végezhetik, rendszeres gyakorlással hamarosan javulást fogsz érezni, bármilyen szintről is indultál.

♦ Nagyon hatékony, mégis egyszerű stresszoldó módszereket fogsz tanulni, amelyeket jól alkalmazhatsz a mindennapi életben. Megtalálod velük a belső békédet, az egyensúlyt és a nyugalmat.