A jelentkezés feltételei

I. Jelentkezés HJT kurzusra

 

Szeretnéd megtanulni a Hormonjóga terápia módszert, kiegyensúlyozni vele a hormonrendszeredet és megelőzni vele a betegségeket?

Mire van szükséged a jelentkezéshez?

♦ Semmilyen speciális követelmény nem szükséges a jelentkezéshez, csupán pozitív hozzáállás és elhatározás, hogy jobban szeretnéd érezni magad.

♦ A módszer elsajátításához nem kell semmit sem tudnod a jógáról. Ne aggódj, ha hosszú ideje nem mozogtál, ezt a gyakorlatsorozatot bármilyen alkatú, életkorú, edzettségű nők végezhetik, rendszeres gyakorlással hamarosan javulást fogsz érezni, bármilyen szintről is indultál.

♦ A jelentkezéskor kapott, kitöltött és visszaküldött hormonjóga-terápia adatlap segítségével előzetesen felmérjük minden nő egyéni egészségi állapotát és ezeket figyelembe véve, szükség esetén egyénre szabott módosításokkal fogjuk megtanulni a gyakorlatokat. Ez azért is fontos, mert vannak esetek, amikor a Hormonjóga csak orvosi ellenőrzés mellett végezhető, vagy ellenjavallt.

 

♥ Jelentkezés csoportos kurzusra

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem kurzusra

Az oktatás kis létszámú csoportban történik, helyek korlátozott számban elérhetők, ezért fontos, hogy minél előbb visszaküldd a jelentkezéskor kapott, egészségfelmérő adatlapot kitöltve. Helyedet a kurzusdíj átutalásával tudod véglegesíteni.

A kurzus díja csoportos képzés esetén:
2021.10.31-ig átutalva: 30.000,-/fő.
2021.11.01-től 40.000,/fő.

A résztvevők megkapják a Hormonális jógaterápia gyakorlatsor és az antistressz gyakorlatok leírását tartalmazó oktatóanyagot az öngyógyításhoz. (A kiadott tananyag csak saját célra használható, nem sokszorosítható.)

Kurzusokról bővebben: https://hormonjoga.com/kurzusok/

 

♥ Jelentkezés egyéni HJT kurzusra

Szívesen eljövök házhoz is megtanítani Neked a Hormonjóga terápia hatékony gyakorlatsorát, vagy jelentkezhetsz egyéni képzésre egy budapesti jógastúdióba is.*
A képzés időtartama: kb. 6-8 óra
Ezen az alkalmon csak Te és én vagyunk, minden figyelmem a Tiéd.
Helyszín: saját otthonod kényelmében vagy a Luna jógastúdióban Budapesten.
Részvételi díj: 120.000,- (plusz útiköltség ha azt választod, hogy helybe jöjjek)
Egyéni időpontfoglalás: info@hormonjoga.com vagy +36208245495
*Jelenleg ez a képzés is csak online elérhető.

 

II. Jelentkezés HJT gyakorlóórára

 

A kurzus elvégzése után lehetőséged van részt venni a hormonjóga órákon, gyakorolni, ismételni, elmélyíteni a tudásodat. Részese lehetsz egy kedves emberekből álló közösségnek. Választ kaphatsz felmerült kérdéseidre, pontosíthatod a gyakorlatok végzését, kijavíthatod az esetleges hibákat.

A gyakorlóórákon való részvétel előfeltétele a gyakorlatok ismerete, a Hormonjóga terápia kurzus előzetes elvégzése.
A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges: jelentkezem gyakorlóórára

Meghirdetett gyakorlóórák: Online gyakorlóórák