Alkalmak

(Részletekért kattints a képek alatti címre!)


Egyéni kurzus/ egy személynek

♥ Szeretnéd úgy megtanulni a Hormonjóga terápiát, hogy csak Veled foglalkozom ezen az alkalmon? ♥…

Egyéni gyakorlóóra/ egy személynek

♥ Szeretnéd úgy begyakorolni a Hormonjóga terápiás gyakorlatsort úgy, hogy csak Veled foglalkozom ezen az…

Gyakorlóórák

Hormonjógázzunk együtt! Vidámság, együttlét, felszabadultság. Online Hormonjóga csoportos gyakorlóórák “Fontos a rendszeres gyakorlás és a…

A jelentkezés feltételei

I. Jelentkezés HJT kurzusra   Szeretnéd megtanulni a Hormonjóga terápia módszert, kiegyensúlyozni vele a hormonrendszeredet…

Miért válaszd a Hormonjóga terápiát?

Dinah Rodrigues módszere hatékony, tudományos kutatási eredményekkel alátámasztott, 30 éve világszerte ismert és elismert, mellékhatásmentes…
    

 

 

 

A jelentkezés feltételei

Jelentkezés HJT kurzusra

Szeretnéd megtanulni a Hormonjóga terápia módszert, kiegyensúlyozni vele a hormonrendszeredet és megelőzni vele a betegségeket? Mire van szükséged a jelentkezéshez?

Semmilyen speciális követelmény nem szükséges a jelentkezéshez, csupán pozitív hozzáállás és elhatározás, hogy jobban szeretnéd érezni magad.

A módszer elsajátításához nem kell semmit sem tudnod a jógáról. Ne aggódj, ha hosszú ideje nem mozogtál, ezt a gyakorlatsorozatot bármilyen alkatú, életkorú, edzettségű nők végezhetik, rendszeres gyakorlással hamarosan javulást fogsz érezni, bármilyen szintről is indultál.

A jelentkezéskor kapott, kitöltött és visszaküldött hormonjóga-terápia adatlap segítségével előzetesen felmérjük minden nő egyéni egészségi állapotát és ezeket figyelembe véve, szükség esetén egyénre szabott módosításokkal fogjuk megtanulni a gyakorlatokat. Ez azért is fontos, mert vannak esetek, amikor a Hormonjóga csak orvosi ellenőrzés mellett végezhető, vagy ellenjavallt

  Jelentkezés HJT gyakorlóórára

A kurzus elvégzése után lehetőséged van részt venni a hormonjóga órákon, gyakorolni, ismételni, elmélyíteni a tudásodat. Részese lehetsz egy kedves emberekből álló közösségnek. Választ kaphatsz felmerült kérdéseidre, pontosíthatod a gyakorlatok végzését, kijavíthatod az esetleges hibákat.

A gyakorlóórákon való részvétel előfeltétele a gyakorlatok ismerete, a betanító kurzus előzetes elvégzése. Jelentkezem kurzusra.
A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.
Jelentkezem gyakorlóórára.

 

Mit lehet tudni a HJT kurzusokról

◊ A képzésen lépésről lépésre megtanuljuk és begyakoroljuk a hormonjóga terápiás gyakorlatsort. A Dinah Rodrigues-féle hormonjóga egy dinamikus jóga alapú, intenzív légzéstechnikákkal és tibeti energia technikával ötvözött összetett gyakorlatsorozat, amelynek feladatai könnyen megtanulhatók és elvégezhetők.

◊ Jelentkezni a https://hormonjoga.com/jelentkezem/ linken lehetséges. Helyek korlátozott számban elérhetők, az oktatás kis létszámú csoportban történik.
 
◊ A kurzus díja csoportos képzés esetén: 30.000,-/fő.

◊ A résztvevők megkapják a Hormonális jógaterápia gyakorlatsor és az antistressz gyakorlatok leírását tartalmazó oktatóanyagot az öngyógyításhoz. (A kiadott tananyag csak saját célra használható, nem sokszorosítható.)

◊ A jelentkezéskor kapott, kitöltött és visszaküldött hormonjóga-terápia adatlap segítségével előzetesen felmérjük minden nő egyéni egészségi állapotát és ezeket figyelembe véve, szükség esetén egyénre szabott módosításokkal fogjuk megtanulni a gyakorlatokat.

◊ A hormonjóga terápia részét képezik a nagyszerű stresszoldó gyakorlatok, amelyek rendszeres végzése segít a hormonjóga gyakorlatsorozat hatására megemelkedett kedvező hormonszint megtartásában. A képzésen átbeszéljük a hormonális működést támogató és gátló táplálkozási és életmódbeli tudnivalókat, hasznos tanácsokat is.

◊ A gyakorlatok végzése javasolt minden nap, de minimum 4 alkalommal hetente az elvárt eredmények elérése érdekében. Az sorozat gyakorlása kb. 30 percet vesz igénybe alkalmanként.