Hormonjóga történetek – pajzsmirigy alulműködés

✨ Képzeljétek, egy kedves tanítványom két hét gyakorlás után írta a következőket: “Szia! Köszönöm szépen jól vagyok! Ma is csináltam a jógát! Képzeld el a pajzsmirigyem teljesen helyre jött! Hihetetlen de így van! Sokaknak ajánlottalak, remélem minél előbb megkeresnek!!!”

✨ Vannak nők, akik a gyakorlás megkezdése után azonnal megtapasztalják a HJT áldásos hatását (ragyogó bőr, a menstruáció rendszeres visszatérése, az álmatlanság vége, menopauza tüneteinek enyhülése, hőhullámok elmaradása, stb…), többeknél a panaszok nagy részének mélyreható javulása 1-3 hónap rendszeres gyakorlás után várható, de olyan is előfordul, hogy akár 4-6 hónap is szükséges, (ilyen pl. policisztás petefészek, vagy PCOS esetén fordul elő gyakran). A kitartó munka meghozza áldásos hatását.

✨ Pajzsmirigy alulműködésnél a tanítványaim körében ez a gyógyulás átlagon felüli gyorsaságúnak számít. Vannak, akik nagyon érzékenyek a Hormonjóga terápiára, és erősen hat rájuk a gyakorlatsor, hamar elérik a kívánt hatást. Ilyenkor is érdemes azonban a tornát tovább folytatni, hogy megakadályozzuk a visszaesést, fenntartsuk a megfelelő hormonszintünket, vitalitásunkat, egészségünket.

Jelentkezem kurzusra

Categories:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA ImageChange Image